Όπως υποδεικνύεται από τις επιλογές των σχεδιαστών στις πασαρέλες μόδας νέα μεγάλη τάση είναι το μπεζ χρώμα στα παπούτσια. Μη σας ξεγελά η φαινομενικά ουδέτερη και αδιάφορη αυτή απόχρωση. Η επιλογή ουδέτερων χρωματικών τόνων, και ιδίως του μπεζ, μπορεί να αποβεί η πιο ασφαλής αλλά και κομψή επιλογή για τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Το μπεζ χρώμα στα παπούτσια αποτελεί μια διαχρονική και μίνιμαλ επιλογή, χωρίς όμως να συνεπάγεται ένα αποτέλεσμα βαρετό.

    Το μπεζ χρώμα στα παπούτσια αποτελεί την πιο hot τάση της φετινής σεζόν. Μια τέτοια επιλογή συνιστά το κομμάτι κλειδί που μπορεί να ολοκληρώσει κάθε εμφάνιση όποια ώρα της ημέρας κι αν φορεθεί, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Οι πιθανοί συνδυασμοί σε ρούχα και αξεσουάρ με την επιλογή της συγκεκριμένης χρωματικής παλέτας είναι απεριόριστοι και αποπνέουν κομψότητα και μινιμαλιστική διάθεση.


Kalogeropoulos Shoes Γυναικεία Μποτάκια 6620

    Το μπεζ χρώμα διαθέτει πλήθος επιλογών, καθώς οι αποχρώσεις που περιλαμβάνει είναι πραγματικά ανεξάντλητες. Από την ανοιχτόχρωμη απόχρωση της άμμου, έως την πιο σκουρόχρωμη, που πλησιάζει το καφέ, αλλά και τα μπεζ μοτίβα, όπως το καρό, εγγυάται την απόλυτη κομψότητα σε κάθε εμφάνιση, ειδικά αν συνδυαστεί σωστά και με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Μπορεί να επιλεγεί είτε σε κάζουαλ φλατ μποτάκι το οποίο μπορεί να συνδυαστεί πανεύκολα με όλα τα τζιν και τα φούτερ για άνετες και κομψές καθημερινές εμφανίσεις, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με φούστα ή ένα κομψό σακάκι για τις βραδινές ώρες.

Kalogeropoulos Shoes Γυναικείες Μπότες 6612
    Τα μποτάκια αστραγάλου σε μπεζ χρώμα με χοντρό τακούνι αποτελούν επιλογή που συνδυάζει την άνεση με την κομψότητα και ενδείκνυται τόσο για κάζουαλ, όσο και για πιο επίσημες εμφανίσεις. Έτσι θα επιτευχθεί μια κολακευτική εικόνα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Παράλληλα, η απόχρωση αυτή μπορεί να επιλεγεί και σε αρβυλάκια, αντί του κλασικού μαύρου. Έτσι μπορεί να προκύψει ένα look αρμονικό που ακολουθεί παράλληλα τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Tamaris Γυναικεία Μποτάκια 25201
    Επιλέγοντας το μπεζ χρώμα στα παπούτσια, όποια απόχρωση και να έχει αλλά και από όποιο υλικό κι αν έχει κατασκευαστεί (δέρμα, σουέντ, λουστρίνι) μπορεί να ενσωματωθεί κατάλληλα σε όλες τις εμφανίσεις, ανεξαρτήτως εποχής ή ώρας μέσα στην ημέρα. Μάλιστα, το μπεζ χρώμα στα παπούτσια ενσωματώνεται με την απόχρωση του γυναικείου δέρματος, ιδίως αν επιλεγεί μια ουδέτερη μπεζ γόβα η οποία θα κάνει το πόδι να δείχνει πιο μακρύ, ενώ μπορεί να συνδυαστεί πανεύκολα με όλα τα χρώματα και τα μοτίβα. Τέλος, μπορείτε να εντάξετε το μπεζ χρώμα στα παπούτσια σας με ένα απλό αθλητικό, για ένα άνετο καθημερινό look.

    Όποια εκδοχή κι αν είναι πιο κοντά στο στιλ σας, είναι βέβαιο πως το να επιλέξετε το μπεζ χρώμα στα παπούτσια δεν θα σας απογοητεύσει. Μη χάνετε χρόνο και μαγνητίστε τα βλέμματα με το απόλυτο total beige σύνολο.