Οι εποχές που τα αθλητικά παπούτσια προορίζονταν για τη γυμναστική ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Τα sneakers έχουν μπει δυναμικά στην καθημερινότητα κάθε γυναίκας που επιθυμεί να συνδυάσει την κομψότητα με την άνεση. Άλλωστε, οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας και οι ολοένα αυξανόμενες υποχρεώσεις καθιστούν αναγκαία την επιλογή ενός άνετου, βολικού υποδήματος, που θα συμπληρώνει αρμονικά κάθε στυλιστική επιλογή. Κι αυτή ακριβώς την ανάγκη ήρθαν να ικανοποιήσουν τα sneakers, καθώς προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία πιθανών συνδυασμών.

    Πλέον, οι ενδυματολογικές ανάγκες της πλειοψηφίας των γυναικών αναφορικά με τα υποδήματα έχουν αλλάξει σημαντικά. Είναι πρακτικά αδύνατο να μη συμπεριλάβει κανείς στην καθημερινότητα του τα sneakers, τα οποία συναγωνίζονται επάξια τα ψηλοτάκουνα παπούτσια καθώς προσφέρουν ποικιλία συνδυασμών είτε πρόκειται για κάζουαλ εμφανίσεις είτε looks γραφείου, αλλά και βραδινά outfits, συνθέτοντας μια εντυπωσιακή street style διάθεση. Πώς θα μπορούσαν να λείπουν από το καθημερινό ενδυματολόγιο μιας γυναίκας, όταν προσφέρουν στιλ και άνεση όλες τις ώρες της ημέρας;


S.Oliver Γυναικεία Sneakers 23625

    Τα αθλητικά παπούτσια στην πραγματικότητα μπορούν να ολοκληρώσουν τα πιο στυλάτα ντυσίματα, διατηρώντας την κομψότητα και την άνεση. Πλέον το casual look και το streetwear style συνιστούν την απόλυτη τάση και η μόδα ενσωματώνει trends που αναδεικνύουν την άνεση και φοριούνται εύκολα σε καθημερινή βάση. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι κορυφαίες fashionistas οι οποίες έχουν ενστερνιστεί το casual αλλά ταυτόχρονα κομψό look, εντάσσοντας τα sneakers στις καθημερινές αλλά και τις βραδινές τους εμφανίσεις.


S.Oliver Γυναικεία Sneakers 23678

    Τα κλασικά λευκά sneakers έχουν κατακτήσει την κυρίαρχη θέση στο βάθρο των στυλιστικών επιλογών όσον αφορά τα αθλητικά παπούτσια. Αποτελούν εξαιρετικά πρακτική επιλογή που μπορεί να ενσωματωθεί τόσο σε πρωινές όσο και βραδινές εμφανίσεις, αρκεί να συνδυαστεί με σωστό τρόπο. Συνδυάζονται άψογα τόσο με ένα τζιν παντελόνι αλλά και με πιο μακριές παντελόνες, ένα μίντι φόρεμα, ενώ αποτελούν πρωταρχική επιλογή και για τις night-out εμφανίσεις. Μάλιστα, ο συνδυασμός τους με ένα μονοχρωματικό two-piece κοστούμι σε έντονες ή παστέλ αποχρώσεις και ένα απλό λευκό t-shirt ή πουκάμισο συνθέτει ένα statement outfit που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις.


Tamaris Γυναικεία Sneakers 23722-1

    Αν πάλι προτιμάτε sneakers σε έντονους χρωματικούς συνδυασμούς ή με animal print, μπορείτε να τα συνδυάσετε πολύ εύκολα με ένα απλό total black ή γενικότερα ουδέτερων αποχρώσεων ντύσιμο, προσθέτοντας ένα denim μπουφάν ή τζιν παντελόνι και ένα απλό μπλουζάκι. Στην περίπτωση που τα σκούρα χρώματα αποτελούν την πρωταρχική σας επιλογή, ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν με σκουρόχρωμη ή ανοιχτόχρωμη απόχρωση τζιν παντελονιού και τα κατάλληλο ζευγάρι sneakers μπορεί να αποτελέσει μια απλή, αλλά ταυτόχρονα κομψή επιλογή για ποικιλία καθημερινών εμφανίσεων.

    Ποιος είπε ότι το office look δε συνάδει με την άνεση; Για μια απλή αλλά παράλληλα κομψή καθημερινή εμφάνιση, συνδυάστε τα sneakers με τζιν παντελόνι και ένα σακάκι σε αυστηρή γραμμή, αλλά και με πουκάμισο. Παράλλλα, μπορούν να συνδυαστούν άψογα με υφασμάτινο παντελόνι σε cigarette γραμμή, ένα outfit που μπορεί να φορεθεί και στο γραφείο, αλλά και για μια βόλτα το βράδυ.

    Μια εξαιρετικά στυλάτη επιλογή αποτελεί ο συνδυασμός των sneakers με φούστα, κατά προτίμηση σε maxi ή midi μήκος. Οι επιλογές είναι αμέτρητες για να τις συνδυάσετε αρμονικά με ένα ζευγάρι sneakers. Είτε επιλέξετε μονόχρωμα σχέδια, είτε ιδιαίτερους συνδυασμούς όπως το φλοράλ ή το άνιμαλ print, είναι βέβαιο ότι θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

    Δημιουργήστε το απόλυτο athleisure look συνδυάζοντας τα sneakers σας με φόρμα ή κολάν. Μπορείτε να μετατρέψετε ένα απλό αθλητικό ντύσιμο με κολάν ή φόρμα σε μια εντυπωσιακή street style εμφάνιση φορώντας ένα δερμάτινο μπουφάν ή ένα φαρδύ μπλουζάκι με τύπωμα.

    Με τους κατάλληλους συνδυασμούς, μπορείτε να κάνετε κάθε σας εμφάνιση με sneakers μοναδική, όσο απλή και να είναι φαινομενικά. Ο συγκεκριμένος τύπος παπουτσιών πληροί όλες τις προυποθέσεις που επιβάλει τόσο το street style, όσο και οι καθημερινές ενδυματολογικές ανάγκες σας. Μη χάνετε χρόνο και αποκτήστε άμεσα το ιδανικό sneaker για εσάς, μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το κατάστημα Kalogeropoulos Shoes!